Benvingudes, famílies

Comença el període per fer els tràmits de les preinscripcions. A l'Escola Puigcerver us volem seguir acompanyant en el projecte d'educar els vostres fills i filles o començar a fer-ho si es tracta del primer cop. A continuació hi ha les pautes que cal seguir per fer la preinscripció.

A continuació trobareu el calendari de la preinscripció de Batxillerat i el correu electrònic i el telèfon de l'Escola per fer-la. No dubteu a demanar-nos ajuda i tota la informació que necessiteu.

Qualsevol canvi que pugui succeir i/o alterar el calendari de preinscripció per al curs 2020/2021 us el comunicarem immediatament. Reiterem la nostra voluntat per acompanyar-vos i ajudar-vos en aquest procés.

CALENDARI

El 27 de maig comença el període de presentació de la sol·licitud de preinscripció pels cursos de Batxillerat i es podrà presentar fins el 3 de juny.

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

La preinscripció de Batxillerat és telemàtica. Heu de contactar amb nosatres a través d'una d'aquestes dues opcions:

Telèfon

977 75 69 31 (en horari de 9 a 14 h)

Correu electrònic

preinscripcio20-21@escolapuigcerver.cat

CARTELLERA

Fent clic al següent botó podreu accedir a la cartellera de les preinscripcions per l'any escolar 2020-2021. Hi ha tots els documents actualitzats que fan referència al procés de preinscripció de tots els cursos. Podeu consultar-los i descarregar-los

Recomanem visitar periòdicament aquesta cartellera per estar al corrent de les actualitzacions que s'hi puguin fer.