Matriculació del curs 2020/21

Comença el procés de matriculació pel curs escolar 2020/2021, i a continuació trobareu tota la informació necessària per dur-la a terme: calendari, horaris i contacte de l'Escola, la cartellera pública...

A l'Escola Puigcerver us volem seguir assessorant en tot moment en aquest procés. No dubteu en demanar-nos ajuda per tot allò que necessiteu. Qualsevol actualització del procés de matriculació es veurà reflectit de manera immediata en aquesta pàgina, per això recomanem que la visiteu sovint. 

CALENDARI

  • Matriculació Batxillerat: del 8 al 14 de juliol de 2020.
  • Matriculació Educació Infantil, Primària i Secundària: del 13 al 17 de juliol de 2020.

MATRÍCULA TELEMÀTICA

L’Escola Puigcerver potencia el procés de matriculació telemàtica per tal de contribuir al control de la pandèmia de la COVID-19. Tot i això, si alguna família no té possibilitat de fer-ho telemàticament, els atendrem presencialment sol·licitant cita prèvia per un d'aquests dos canals:

Telèfon

977 75 69 31 (en horari de 9 a 14 h)

Correu electrònic

preinscripcio20-21@escolapuigcerver.cat

CARTELLERA

Fent clic al següent botó podreu accedir a la cartellera de l'any escolar 2020-2021. Hi ha tots els documents actualitzats que fan referència al procés de matriculació de tots els cursos. Podeu consultar-los i descarregar-los.

Recomanem visitar periòdicament aquesta cartellera per estar al corrent de les actualitzacions que s'hi puguin fer.