Humanitats i Ciències socials

Necessitem entendre el mon

A l’Escola Puigcerver sabem que l’aprenentatge i els coneixements en humanitats i ciències socials són la base de la història i l’organització de les societats. Juntament amb les modalitats de Ciències i Tecnologia i d’Arts plàstiques, a l’Escola t’oferim la possibilitat de cursar el batxillerat Humanístic i Social.

Aquest és un batxillerat que et permet centrar els teus estudis en la història, la societat i la literatura. És una modalitat especial per tu si tens consciència i responsabilitat social, interès en els processos de l’evolució humana, els esdeveniments polítics, econòmics i culturals que t’envolten, o en el món de l’arqueologia, les llengües, les relacions i diversitats humanes.

Optatives

Amb nosaltres cursaràs diverses optatives als dos cursos de batxillerat que, tal com marca la normativa de la Generalitat, se sumaran a les matèries comunes obligatòries. Sempre podràs escollir alguna optativa que no sigui de la teva branca. Consulta-les totes!

Treball de Recerca

Es tracta d’un treball d’investigació que fa tot l’alumnat de batxillerat. A l’Escola Puigcerver podràs escollir el teu tutor i el tema del teu treball de recerca amb total llibertat d’entre infinites possibilitats: la històriala història de l’art, la comunicació, la literatura, temes d’actualitat (immigració, perspectiva de gènere, contaminació)… També podràs presentar el teu treball a premis universitaris externs.

Sortides acadèmiques

Un cop acabat el batxillerat d’Humanitats i Ciències socials podràs escollir entre moltes sortides acadèmiques. Per exemple, història i arqueologia, història de l’art, dret, antropologia, filosofia, economia, comunicació, llenguatge, geografia, sociologia o educació infantil i primària, entre d’altres.