Ciències i Tecnologia

Una innovació constant

 

A l’Escola Puigcerver sabem que la tecnologia i la ciència ocupen gran part de les nostres vides i són la base de la innovació i l’evolució de la societat. Juntament amb les modalitats d’Humanitats i Ciències Socials i d’Arts plàstiques, a l’Escola t’oferim la possibilitat de cursar el batxillerat de Ciències i Tecnologia.

Amb aquest batxillerat podràs començar la teva carrera en el món de les ciències de la naturalesa o la tecnologia i la informàtica. És una modalitat especial per tu si t’interessa el món que ens envolta, si t’agrada ajudar els altres amb els teus coneixements, si tens vocació en la medicina o si vols estudiar els animals, els humans o el planeta Terra.

Optatives

Amb nosaltres cursaràs diverses optatives als dos cursos de batxillerat que, tal com marca la normativa de la Generalitat, se sumaran a les matèries comunes obligatòries. Sempre podràs escollir alguna optativa que no sigui de la teva branca. Descobreix-les!

Treball de Recerca

Es tracta d’un treball d’investigació que fa tot l’alumnat de batxillerat. A l’Escola Puigcerver podràs escollir el teu tutor i el tema del teu treball de recerca amb total llibertat d’entre infinites possibilitats: la biologia, la física, la química, la tecnologia, la informàtica, la robòtica, la medicina, l’arquitectura, la psicologia,…

Sortides acadèmiques

Un cop acabat el batxillerat de Ciències i Tecnologia podràs escollir entre moltes sortides acadèmiques. Per exemple, medicina, infermeria, biologia, química, física, matemàtiques, enginyeries, psicologia, robòtica, videojocs, ciències de la salut, veterinària, psicologia, economia, administració i direcció d’empreses, educació i arquitectura, entre d’altres.