Humanitats i Ciències socials

Necessitem entendre el món

A l’Escola Puigcerver sabem que l’aprenentatge i els coneixements en humanitats i ciències socials són la base de la història i l’organització de les societats. Juntament amb les modalitats de Ciències i Tecnologia i d’Arts plàstiques, a l’Escola t’oferim la possibilitat de cursar el batxillerat Humanístic i Social.

Aquest és un batxillerat que et permet centrar els teus estudis en la història, la societat i la literatura. És una modalitat especial per tu si tens consciència i responsabilitat social, interès en els processos de l’evolució humana, els esdeveniments polítics, econòmics i culturals que t’envolten, o en el món de l’arqueologia, les llengües, les relacions i diversitats humanes.

Optatives

Amb nosaltres cursaràs diverses optatives als dos cursos de batxillerat que, tal com marca la normativa de la Generalitat, se sumaran a les matèries comunes obligatòries. No obstant això, sempre podràs escollir alguna optativa que no sigui de la teva branca.

 

Descobreix-les totes aquí:

1r de BAT

Llatí

Matemàtiques aplic. CCSS

Economia d’empresa

Història contemporània

Economia

Psicologia i Sociologia

Literatura catalana

2n de BAT

Llatí

Matemàtiques aplic. CCSS

Economia d’empresa

Història de l’Art

Geografia

Grec

Literatura catalana

Treball de recerca

Es tracta d’un treball d’investigació que fa tot l’alumnat de batxillerat. A l’Escola Puigcerver podràs escollir el teu tutor i el tema del teu treball de recerca amb total llibertat d’entre infinites possibilitats: la història, la història de l’art, la comunicació, la literatura, temes d’actualitat (immigració, perspectiva de gènere, contaminació)… També podràs presentar el teu treball a premis universitaris externs.

Sortides acadèmiques

Un cop acabat el batxillerat d’Humanitats i Ciències socials podràs escollir entre moltes sortides acadèmiques. Per exemple, història i arqueologia, història de l’art, dret, antropologia, filosofia, economia, comunicació, llenguatge, geografia, psicologia, sociologia o educació infantil i primària, entre d’altres.